Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: Σύμφωνα με την παρ. 4(α) του άρθρου 7 του Π.Δ. 79/2017 (ΦΕΚ 109Α) όπως τροποποιήθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 44 του ν. 4777/2021 (Α 25) οι εγγραφές στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2022-2023 θα πραγματοποιηθούν από 1η έως 20 Μαρτίου 2022. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς, λόγω των εκτάκτων μέτρων, να επικοινωνούν πρώτα τηλεφωνικά με το σχολείο στο τηλ. επικοινωνίας: 210.2407388. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται
ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΕΣ και χρειάζονται την έγκριση του/της Διευθυντή/τριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης)

1.   Πιστοποιητικό γέννησης, Δήμου ή Κοινότητας για την εγγραφή του μαθητή στα οικεία μητρώα ή δημοτολόγια (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ: δεν απαιτείται το εν λόγω έγγραφο, αλλά αναζητείται από τη σχολική μονάδα μέσω του πληροφοριακού συστήματος του ΥΠΑΙΘ)

2.   Διάγνωση ή αξιολόγηση από τα αρμόδια ΚΕΣΥ, τα οποία θα συστήνουν τη φοίτηση του παιδιού στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο (αρχικά μπορεί η διάγνωση να πιστοποιείται και από δημόσια Ιατροπαιδαγωγικά Κέντρα).

3.   Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια από το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών

4.   Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)

5.   Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή.

6.   Βεβαίωση παρακολούθησης/ φοίτησης νηπιαγωγείου.

7.   Βεβαίωση μετεγγραφής (αν το παιδί είναι εγγεγραμμένο σε άλλο πλαίσιο).

8.   Βεβαίωση ΚΕ.Π.Α (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας) από το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Διεύθυνση Αναπηρίας & Ιατρικής της Εργασίας (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών εξυπηρετεί μαθητές/ τριες του:

·        Δ. Αχαρνών (Αχαρνές, Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου