Πέμπτη 4 Μαΐου 2017



Μαθήματα αθλητικού πολιτισμού και συμπεριφορών,  ανάδειξης του «fair play» έδωσαν οι μαθήτριες και μαθητές των Δημοτικών Σχολείων που πήραν μέρος στους αγώνες Χαράς , ακολουθώντας έτσι πιστά τα κορυφαία δημοφιλή πρότυπα του «ευ αγωνίζεσθαι». «Αγωνίζομαι χωρίς σκοπιμότητα για τη νίκη», «σέβομαι τον αντίπαλο συνομήλικό μου και τον συγχαίρω ανεξαρτήτως αποτελέσματος μετά τον αγώνα», «παραδέχομαι τις παραβάσεις των κανονισμών και βοηθάω τους διοργανωτές και τους συνοδούς στο έργο τους», είναι κάποιες από τις διαστάσεις του  που αναδείχθηκαν καθ’ όλη την διάρκεια των Αγώνων Χαράς.
Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» σε συνεργασία με τo Campion School - Αγγλόφωνο Εκπαιδευτήριο, μας προσκάλεσαν στους 10ους Αγώνες Χαράς στις εγκαταστάσεις τους στην Παλλήνη για να γιορτάσουμε όλοι μαζί για 10η συνεχή χρονιά,  να αγωνιστούμε και  θυμηθούμε τα μηνύματα των Αγώνων «Χαράς». Στη φετινή διοργάνωση  συμμετείχαν εκτός από φορείς ειδικής αγωγής, ανάμεσά τους και το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών,  και σχολεία που συνεργάστηκαν  τα τελευταία 10 χρόνια.
 Έτσι ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι αθλητικές αγώνες για το σχολικό έτος 2016-17, με τους μικρούς μαθητές - αθλητές να υπόσχονται συνεχή αθλητική δράση για όλο το καλοκαίρι και τον ελεύθερο χρόνο τους, διατηρώντας και βελτιώνοντας την καλή συμπεριφορά τους και την άριστη φυσική κατάσταση που επιδείξανε στα αντίστοιχα αθλήματα. Το Εκπαιδευτικό Προσωπικό, το Ειδικό Εκπαιδευτικό και Βοηθητικό Προσωπικό του Σχολείου και ο Διευθυντής, συγχαίρουν από καρδιάς τις μαθήτριες και μαθητές του σχολείου μας που πήραν μέρος στους αγώνες.
























Και η έκπληξη των αγώνων!!! ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου