Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018



 

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ λειτουργεί συνεχώς από το 1971 στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης προσφέροντας σπουδές Μεταδευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου 5. Έχοντας πάντα ως μέγιστο κριτήριο την ασφάλεια των σπουδαστών, την ποιότητα της παρεχόμενης γνώσης, τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης, η Διοίκηση των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, δημιούργησε ένα υπερσύγχρονο όμιλο εκπαιδευτηρίων, όπου με σύγχρονο εξοπλισμό, λειτουργική σχεδίαση με θεματικές αίθουσες διδασκαλίας, αναπτύσσεται ένα μοναδικό περιβάλλον εκπαίδευσης για κάθε καταρτιζόμενο.


Και με τη νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε η από την προηγούμενη χρονιά καθ’ όλα επιτυχής συνεργασία των δύο πλαισίων, ήτοι του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και του 1ου ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ. Η συνεργασία αυτή θα ακολουθήσει διάφορες φάσεις. Η 1η φάση περιελάμβανε επίσκεψη μικρού μέρους των μαθητών μας και των εκπαιδευτικών μας στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στην Αθήνα (Ιπποκράτους 22).
 
















Και αφού ξετυλίχθηκε όλο το τάλαντο σε μαγειρικές παρασκευές και άλλες αλχημείες υπό την υψηλή επίβλεψη και καθοδήγηση του καταξιωμένου Σεφ κ. Καζατζή Γεωργίου τις οποίες δοκιμάσαμε και απολαύσαμε όλοι, η Διοίκηση των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ μας επιφύλασσε έκπληξη στο Θεατρικό Εργαστήρι... 
   















Και κάπως έτσι τελείωσε η επίσκεψή μας στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Θερμές ευχαριστίες στο Διευθυντή κ. Κιούση Κωνσταντίνο και σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό για τη φιλοξενία!! Και φυσικά τα καλύτερα έπονται… Κι εμείς βγάζουμε μια τελευταία αναμνηστική φωτογραφία, καβαλάμε τη «μηχανή» και πίσω στο σχολείο!!!!  








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου