Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019


Και για το νέο Σχολικό Έτος 2019 – 2020 ξεκίνησε το Πρόγραμμα Οικιακής Οικονομίας (Κουζίνα) και … ιδού οι πρώτες «δημιουργίες» των παιδιών μας!!!


























5 σχόλια:

  1. Χρειάζεστε δάνειο ρύθμισης χρεών για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας; Θέλετε να ελέγξετε το χρέος σας σήμερα; Προσφορά επέκτασης επιχειρηματικού δανείου τώρα; Χρειάζεστε δάνειο για να εξοφλήσετε έναν λογαριασμό; χρειάζεσαι δάνειο; Χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο; Δάνειο για επέκταση της επιχείρησης; Εκκίνηση επιχείρησης, εκπαίδευση, ενοποίηση χρέους Δάνειο για σκληρά χρήματα Δάνειο για οτιδήποτε; Προσφέρουμε δάνειο χωρίς πιστωτικό έλεγχο με χαμηλό επιτόκιο 2% του δανείου, Email: (inforamzanloan@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζεσαι δάνειο??? Κάντε αίτηση σήμερα για επιτόκιο 2%. Επικοινωνήστε με το (richardcosmos5@gmail.com) για περισσότερες πληροφορίες.

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σε όλους, με λένε Haitham Saleh Al-Hatar, είμαι τόσο χαρούμενος σήμερα. Έλαβα την απόφασή μου από έναν άνθρωπο που φοβάται τον Θεό, επίσκοπο Ηλία, όταν έχασα κάθε ελπίδα ότι δεν μπορώ να πάρω πια δάνειο επειδή με απατούν πολλοί δανειστές, αλλά ενθαρρύνω τον εαυτό μου και κάνω ένα τολμηρό βήμα και κάνω αίτηση με αυτόν τον δανειστή, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα λέω ότι μόλις έλαβα το δάνειό μου των 15.000 ευρώ και θα σας συμβουλέψω όλους που τον χρειάζονται για δάνειο
    email: loancreditinstitutions00@gmail.com ή WhatsApp: +393512114999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θεός να ευλογεί τα Δανειακά Πιστωτικά Ιδρύματα. επειδή μου έδωσε ένα δάνειο 95.000 ευρώ που ζήτησα, είμαι πολύ χαρούμενος τώρα με την οικογένειά μου τώρα. εάν χρειάζεστε έναν σκοπό δανείου, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτήν την εταιρεία σήμερα στο {loancreditinstitutions00@gmail.com} ή στο whatsapp: +393512114999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σε όλους, ευχαριστώ που διαβάσατε το μήνυμά μου. Είμαι εδώ για να δω πώς πήρα 17.500 ευρώ από Πιστωτικά Ιδρύματα Δανεισμού, δεν τους εμπιστεύτηκα στην αρχή, δόξα τω Θεώ με βοήθησαν με το δάνειο που χρειαζόμουν. εάν χρειάζεστε δάνειο. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο. Στείλτε email {loancreditinstitutions00@gmail.com} ή αριθμός whatsapp: +393512114999.

    ΑπάντησηΔιαγραφή