Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

 

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών πραγματοποιήθηκε ανάλογη εκδήλωση για τους μαθητές/ τριες που αποφοίτησαν από το σχολείο μας.

Της τελετής προηγήθηκε η παρουσίαση σχετικού VIDEO με στιγμές από την πολυετή δραστηριοποίηση  των μαθητών/ τριών  στο σχολείο μας που επιμελήθηκε με περισσή φροντίδα η Υποδιευθύντρια – Ψυχολόγος του σχολείου μας κυρία Παπαδήμου Αγλαΐα.

 

Στην προσφώνησή του προς τους αποφοίτους ο Διευθυντή του σχολείου κος Καλτσούδης Κωνσταντίνος μεταξύ άλλων τόνισε:

 


 

« Αγαπημένοι μας απόφοιτοι

Σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή πρόοδο στο νέο σας ταξίδι, που λέγεται «Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση». Να θυμάστε να γίνεστε κάθε μέρα καλύτεροι, πιο ευτυχισμένοι και πιο δυνατοί. Πέρασαν έξι κιόλας χρόνια από τη στιγμή που σας υποδεχθήκαμε μικρούς, δειλούς, ντροπαλούς, συνεσταλμένους και άλλοτε κλαμένους, να κρατάτε το χέρι της μητέρας σας… και σας παραδίνουμε μεγάλα παιδιά πια, γεμάτα θάρρος, δύναμη, κι αυτοπεποίθηση προς καινούριους ορίζοντες. Η εργασία, η επιμέλεια, η τάξη, η μεθοδικότητα, η επιμονή και η υπομονή, το πνεύμα συνεργασίας, η αμοιβαία κατανόηση και η αγάπη, ας είναι εκείνα τα στοιχεία που θα σας ακολουθούν εσαεί στους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας. Αύριο – μεθαύριο οι δρόμοι μας τυπικά θα χωρίσουν. Ουσιαστικά, όμως, θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας, θα παρακολουθούμε, άλλοτε από απόσταση και άλλοτε νοερά, κάθε σας βήμα και θα καμαρώνουμε. Στα έργα σας θα ξαναζούμε άλλη μια φορά το δικό μας κοινό παρελθόν, ένα παρελθόν που δεν πέθανε και δεν θα πεθάνει ποτέ, αφού έδωσε και θα δίδει αδιάλειπτα άνθη και καρπούς.

Αγαπημένοι μας απόφοιτοι

Εμείς, όλοι οι εκπαιδευτικοί του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών αποχαιρετούμε σήμερα εσάς, τους αποφοίτους μας, ήτοι τους:

Αλεξανίδη Πέτρο Α., Φωτεινή Α., Δέσποινα Α.,  Αλέξανδρο Ε.Χ., Ιωάννη Ζ., Μιχαέλα Κ.,

Αγγελική Κ.,  Μαρίνο Μ., Λουκά Μ., Ραφαήλ Π., Γεωργία Σ. και Τζωρτίνα Χ.

και σας προτρέπουμε να μην ξεχάσετε το… διαβατήριό σας, που είναι το μεγαλύτερο εφόδιο ζωής:

η αγάπη, ο σεβασμός και η αποδοχή του άλλου είναι απαραίτητα στοιχεία διαβατηρίου για να προχωρήσετε να συνυπάρχετε και να αλληλεπιδράτε, ουσιαστικά και δημιουργικά, στο ταξίδι της ζωής.

 Μην ξεχάσετε, επίσης, να εμπιστεύεστε τις δυνάμεις σας, να ακούτε την έσω φωνή σας και να πιστεύετε με ζέση και πείσμα στα όνειρά σας, γιατί έτσι αυτά σίγουρα θα βγουν αληθινά!!!!

Να είστε καλότυχα και κυρίως ευτυχισμένα!

Καλό ταξίδι!!»

Την εκδήλωση παρακολούθησαν γονείς/ κηδεμόνες των μαθητών/ τριών μας.

 



Ακολούθησε βράβευση των μαθητών/τριών από τα Μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων. Στους απόφοιτους δόθηκε ως αναμνηστικό δώρο πορτρέτο φιλοτεχνημένο από την Εκπαιδευτικό Εικαστικών του σχολείου μας κυρία Παπακώστα Μάγια Ευανθία























































Αναμνηστική Φωτογραφία ... Όλα τα Μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών με τους Απόφοιτους Σχολικού Έτους 2023 – 2024.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου